Home > General > Platina-i cea mai tare

Platina-i cea mai tare

Dupa modelu’ Rao, cei de la Nemira incep sa definitiveze achizitionarea cartilor cu reduceri bazate pe cardurile Prieten Nemira.

“Cine poate obţine un card de Bronz, de Argint, de Aur sau de Platină? Lucrurile sunt simple: clienţii care au achiziţionat titluri Nemira în valoare de peste 600 de lei pot primi un Card Prieten Nemira Bronz, cei care au cumpărat cărţi Nemira de peste 1200 de lei pot primi un Card Prieten Nemira Argint, peste 2400 pot primi un Card Prieten Nemira Aur, iar cei care au comandat cărţi de peste 5000 de lei pot primi un Card Prieten Nemira Platină.

Desi credeam ca-s de Platina, un calcul a dovedit ca (inca) sunt de Aur. 😦 Din fericire, drumu’ catre Platina este destul de scurt. 😀

Doua observatii:
1. Spre deosebire de Rao, cardurile de fidelitate Nemira nu necesita o taxa in prealabil – la Rao, un card Platinum costa 100 lei si are valabilitate  (doar) un an. Pacat ca acest al doilea card Rao nu a fost folosit deloc din varii motive cum ar fi orientarea spre BD, preturile scumpe ale cartilor Rao si lipsa tot mai acuta de spatiu in biblioteca.
2. Spre deosebire de Tritonic, reducerea Nemira nu are valabilitate un an, ci pana pe 31.01.2014. Mai mult, asa cum reiese mai sus, cardurile se pot upgrada – in functie de valoarea comenzilor, poti ajunge de la Bronz la Platina. Un calcul simplu privind situatia mea arata ca in mod normal voi fi Platina prin ianuarie 2012, deci voi beneficia de 50% timp de doi ani. So placut™.

Categories: General Tags:
  1. March 1, 2011 at 6:10 pm

    E interesant ca iau in calcul vanzarile all-time catre client si nu cele din ultimul an.

  2. crocodilu
    March 1, 2011 at 7:21 pm

    daca-s all time e perfect….si daca le marcam cumva si pe cele de la bookfest & gaudeamus in contu meu, intra amandoi de mana in lumea de platina, Assassine 🙂

  3. March 1, 2011 at 7:31 pm

    Daca pe la inceputuri (2005) nu as fi luat multe carti din librariile Diverta (inca nu aparuse treaba cu comertu’ online), acu’ as fi fost Platina. 😀

  4. Oana
    March 1, 2011 at 9:39 pm

    E grozav ce fac cei de la Nemira, eu acum sunt la Argint dar nu mai am mult pana la Aur. 40-45% e o reducere foarte mare.

  5. crocodilu
    March 1, 2011 at 10:39 pm

    bine, acum daca e sa fim corecti…in afara de platina, restul reducerilor sunt semi-inutile, tinand cont ca oricum din cand in cand cam toate cartile au 50% reducere pentru toata lumea. Sau 45%…
    Daca tot asa o sa faca si de acum incolo, cardul meu gold o sa stea nefolosit. Nu trebuie decat putina rabdare si o sa apara o reducere de 50% pentru toata lumea.

  6. Vlad
    March 2, 2011 at 11:31 am

    o data cu introducerea acestui sistem e posibil sa dispara promotiile foarte bune (cu care ne-am obisnuit in ultimul an)

  7. March 3, 2011 at 1:26 am

    Mmmmm, nu cre’ca vor ajunge multi si/sau asa de rpd la Platina. Pe de alta parte, cel putin o data pe an (ziua de nastere) putem prinde 50% reducere.

  1. March 17, 2011 at 2:11 pm

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.