Home > Fantasy, SF, Video > Trailer pentru Regatul Sufletelor Pierdute

Trailer pentru Regatul Sufletelor Pierdute

Despre trailer:

Primul lucru pozitiv este concordanța dintre imagine și sunet. Și, deși muzica nu induce acea vibrație necesară la prima vizionare, are acea tonalitate potrivită pentru o carte space-opera. În schimb, descrierea ei este atât de previzibilă încât am ghicit două rânduri înainte ca ele să apară pe ecran. Iar privind alegerea imaginilor… să zicem că se putea mult mai bine.
Există la noi specialiști pe acest domeniu? Mi-ar plăcea să văd mai multe trailere de acest gen, dar știu că realizarea lor nu e viabilă din punct de vedere economic, în special pe o piață nișată, cum este SF&F-ul la noi.

Despre carte:

La un deceniu de la apariția Împăratului ghețurilor, Ana-Maria Negrilă revine cu un roman mai vast și mai ambițios, Regatul sufletelor pierdute – primul dintr-o serie space opera. Când spun „vast”, mă gândesc la dimensiuni comparabile cu Primăvara Helliconiei. Când spun „ambițios”, mă gândesc la o structură narativă multi-plan precum cea din Dune. Iar când spun „space opera”, mă gândesc la o societate imaginară complexă de genul celor din Seria Culturii.

Lect. Univ. Dr. Florin Pîtea (autorul volumului Cartea cu scoarțe de argint, ferecate)

O caracterizare cam ambițioasă, dar, hei!, (încă) nu am citit cartea. Îmi place mai mult cea de pe pagina seriei:

Într-un viitor îndepărtat, mai multe nave părăsesc Pământul pentru a coloniza planetele telurice aflate dincolo de graniţele Sistemului solar. Trei dintre nave întâmpină dificultăţi şi sunt forţate să se oprească pe planeta Galene, din Sistemul planetar al stelei Etain.

Regatul Sufletelor Pierdute, primul volum al seriei Stelarium de Ana-Maria Negrilă, este disponibil pentru precomandă aici – reducerea de 15% e valabilă până pe 3 aprilie. Romanul va fi lansat pe 15 aprilie la editura Crux Publishing.

Categories: Fantasy, SF, Video
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: