Home > Bookfest/Gaudeamus/Final Frontier, Fantasy, Scriitori, SF, Stiri > Prima zi la Gaudeamus 2015 – impresii și imagini (II)

Prima zi la Gaudeamus 2015 – impresii și imagini (II)

Jos la parter, unde sunt editurile mijlocii și mari.

6. La Art puțină aglomerație – niște copii își cumpărau cărți. Erau nerăbdători, voioși și entuziasmați – încă mai știu această stare. Văd că au lansat prima parte a seriei Harry Potter (care a debutat acum 10 ani (?) la Egmont).

7. Corint (și Leda). Am pus paranteza deoarece am găsit puține cărți de la Leda – ori încă nu se puseseră rafturile la punct, ori au dispărut de pe piață. E posibil ca a doua variantă să fie adevărata deoarece nu am văzut pe niciunde scris “Leda”, totul era “Corint”. În plus, la Bookfest 2014 nu au venit cu noutăți.
Aveau reduceri mari: 10 lei Scott Westerfield – Urății și seria Vampirii Sudului (plus altele) la 5 lei bucata.

8. Am cumpărat 7 cărți de la Trei. Toate cu 10 lei fiecare: John Varley – Mileniu, Alastair Reynolds – Prefectul, Mary Doria Russell – Pasărea Domnului, Ursula K. Le Guin – Sfășierea cerului, Max Brooks – Războiul Z, Adam Charles Roberts – Jack-din-Sticlă și Harlan Ellison – Viziuni periculoase. Văd că se găsesc și la ei pe site – mai am de luat Greg Bear – Eon.
A mai apărut un roman de Lee Child, Ghinioane și încurcături, care se alătură celorlalte trei: Personal, Urmărit și Să nu te întorci niciodată. Încep să sper că voi vedea toate cărțile lui traduse la noi.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. November 18, 2015 at 9:44 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: