Home > Scriitori, SF, Stiri > Ramăşiţele viselor de Liviu Surugiu apare la Tracus Arte

Ramăşiţele viselor de Liviu Surugiu apare la Tracus Arte

V-aţi întrebat vreodată ce se întâmplă cu visele unui om care moare în faza REM a somnului? Dar dacă cineva ar avea, în permanenţă, umbra modificată?
Ar putea fi educaţi copiii cu dizabilităţi prin metoda dresajului canin?! Sunt cu adevărat mâinile uneltele creierului? Care ar fi legătura dintre o nava spaţială şi Dumnezeu?
Va reuşi o femeie care naşte în vis…să-şi vadă copilul în lumea reală?! Oare amprentele ne separă sau ne adună? Şi dacă toată lumea, cu excepţia ta, nu reprezintă nimic altceva decât un vis?

Ramasitile-viselor-de-Liviu-Surugiu

Al patrulea roman al autorului (precedat de Imman, Atavic și Iubire și moarte pentru totdeauna) va fi lansat în viitorul apropiat.

Categories: Scriitori, SF, Stiri Tags: ,
  1. September 17, 2015 at 4:06 pm

    Mulțumesc mult pentru semnalare, Assassinule! 🙂
    Literatura pe tocuri a comis o mică greșeluță (chiar amuzantă) punând RMN în loc de REM, cum am scris eu pe copertă…
    Dar nu-i nimic, un RMN nu strică nimănui, niciodată!
    P.S. Aștept cu emoție lansarea de poimâine, de la Suceava.
    Pe curând!

  2. September 18, 2015 at 6:09 am

    văd că cei de la Tracus Arte au niște coperți și superbe, și originale, memorabile (așa mi s-a părut și cea de la cartea lui Cadaru și cea de acum). Nu știu cine le face, dar bravo lui/ei/lor!

  3. September 21, 2015 at 6:09 pm

    Dragă Milos Dumbraci, îți mulțumesc pentru apreciere în numele meu și al prietenului meu Iulian Băncău, artizanii copertei. Mulțumesc de asemenea editurii TracusArte pentru încrederea pe care ne-a acordat-o lăsându-ne să ne jucăm cu ambalajul operei mele. Nu ești singurul care m-a felicitat, dimpotrivă, am primit o GRĂMADĂ de solicitări din partea autorilor și nu numai, pentru a colabora (împreună cu Iulian) în crearea unor coperte atât de frumoase. Și nu numai coperte. PR în primul rând. Evident, au fost și câteva comentarii (foarte puține) răutăcioase la adresa ”Rămășițelor Viselor”, și nu numai referitor la coperte. Ceea ce mă încântă.
    Apropo, când scoți primul volum? Scrii prea bine ca să o mai tărăgănezi mult.

    • September 22, 2015 at 6:10 am

      păi după planurile mele, aș vrea să am în 2016 un roman SF (o să mă explic săptămâna asta pe blog) și un volum care să reunească povestirile mai bune, iar în 2017 și un dark fantasy (extinderea prozei ”Pieile de Fier”). Planificarea mea sunt sigur că o voi îndeplini (s-a văzut la cât am scris în 6 luni de la debut – 16 proze – că sunt metodic), însă la anul va rămâne de văzut cum ies și din prima confruntare cu vreo editură 😀
      Mulțumesc de încurajare!

  4. September 22, 2015 at 7:20 am

    O să ieși bine, mai ales că nu va fi o confruntare… fiindcă tu, un autor care jonglează cu dialogurile, vei arăta editurii ce poate câștiga ea de pe urma ta, nu invers. Vei pune pe masă ceea ce ai făcut până acum (editurile investesc în numele autorilor români, dar nu al celor care scriu o carte și pa, mai revin după cinci ani). Vei aduce un raport al impactului, un număr de fani, important fiind nu numărul acestora ci în cât timp i-ai înrolat, ș.a.m.d. Plus că la editură te vei duce nu aruncând pe masă un manuscris finalizat ci un draft.

    • September 22, 2015 at 8:19 am

      multumesc pt sfaturi! da, evident ca voi veni pregătit, in viata reala nici eu nu sunt vreun artist visator, ba chiar sunt foarte experimentat in negocieri directe 😊

  5. September 22, 2015 at 5:33 pm

    Atunci, dragă Miloș, pot să-ți spun încă de pe acum bine-ai venit! 🙂 Grăbește-te!

  1. No trackbacks yet.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.