Home > Bookfest/Gaudeamus/Final Frontier > Prima zi la Gaudeamus 2012 – impresii si poze #4

Prima zi la Gaudeamus 2012 – impresii si poze #4

La Nemira, capetele de afis sunt cele cinci carti ale lui George R.R. Martin, cele doua Drood si editia cartonata a celor sase Dune. Reduceri de 25% si/sau promotie 2+1, plus cateva carti la 10 lei.

La Vremea, nimic nou in colectia Rosu si Negru, insa am sa iau Carte de bucate boieresti, in scop stiintific, n-am timp de gatit…

La PRO Editura si Tipografie, mult Osho…

Inapoi la Tritonic, ar fi timpu’ sa imi iau Vanatoarea sfanta, caci are un pret decent, iar daca n-ati luat Peter F. Hamilton, nu stiti ce pierdeti.

Am trecut iar pe la Adevarul, Grigore Cartianu isi lansa o noua carte, avand parte de elogii de la un nene pe care nu am putut sa il vad la chip din cauza aglomeratiei.

La Leda, plin de carti cu vampiri si alte creaturi asemenea, mare parte pentru adolescente si domnisoare. N-am mai vazut pachet Gene Wolfe, daca nu l-ati luat, faceti-o. Seria Vampirii Sudului a lui Charlaine Harris e in continuare disponibila cu o reducere mai mult decat generoasa – e singura serie de acest gen pe care am luat-o de la ei. Si Insurgent, al doilea volum din seria Divergent de Veronica Roth.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: